29 martie 2009

Mulţumesc


Pentru că TU ai rămas singurul călător care s-a urcat în acelaşi tren ca şi mine... şi care încă nu s-a decis să coboare. Pentru că TU îmi arăţi mereu că nu sunt singură...şi nici singura. Pentru că reuşeşti de fiecare dată să mă faci să simt că trăiesc. Pentru că m-ai apropiat de sufletul tău şi mă laşi să-ţi fiu aproape. Pentru că mă faci să rîd cand ar trebui să mă enervez. Pentru că exişti şi nu eşti doar o iluzie. Pentru că îţi place Redd's. Pentru că fiecare zi petrecută cu tine reprezintă o amintire care mă face să mă bucur. Pentru că am mers în Janis. Pentru că nu mă laşi să fiu un 'emo' singur. Pentru că nu te dai cu fond de ten şi ai degetele lungi. Pentru că mă laşi să-ţi spun *ăcinruf ărăf iţnid*. Pentru toate lucrurile care vor urma... vreau să-ţi mulţumesc!

Ţi-am promis că nu-ţi voi spune *la mulţi ani* şi am să mă ţin de cuvant! Îţi spun doar...să ai rabdare! Eşti unul dintre acei oameni pe cale de dispariţie... şi n-am să te las să pleci din viaţa mea! Te iubesc 'vaco'!
4 comentarii:

Dee spunea...

Eu trebuie sa-ti multumesc. :) pentru ca ai venit cu mine la Cluj, pentru ca ma stresezi sa-mi faci poze, pentru ca te stresez cand iti fac poze si totusi gasim mereu cate una care sa-ti placa, pentru ca radem peste tot, pentru ca suntem bufnite, vaci si alte animale, pentru ca esti un berbec de aprilie cu care chiar ma inteleg, pentru ca iti iei tocuri ca sa fii mai aproape de mine, pentru ca esti scumpa si cu adidasi, pentru ca iti pocneste geaca de piele, pentru ca intrebi taximestristii daca sunt liberi, pentru ca ma suni dimineata si aproape ca iti sforai in telefon, pentru ca nu mi-ai zis "la multi ani" de ziua mea, pentru ca crezi in mine si iti place cum scriu! te pup radascko!

ACTORUS spunea...

ok ...mi-am gasit aici un locusor in care sa-ti raspund...nu cred in diferentele dintre noi , dar daca tu ai inceput cu asta eu cred ca voua va este mult mai usor......eu traiesc pentru a iubi si a fi iubit........si tu esti o persoana care tanjeste dupa acelasi lucru ca si mine

ACTORUS spunea...

esti speciala pentru ca existi , pentru ca zambesti , pentru ca....vorbesti cu mine,.....eu te consider speciala...deci sa nu te mai aud cu prostii ,ok?

Anonim spunea...

esti speciala pt ca esti ..tu!pentru k esti persoana in care poti avea incredere neconditionat...pt k stiu k daca ma trezesc la 3 dimnineata sa iti cer un sfat tu esti acolo...:*>:D<