1 septembrie 2009

Te-am aşteptat...





Am grăbit mersul prin fum de dor. Adulmec paşii trecutului şi mă văd cum pier din nou. Mă topesc printre rânduri, unde cuvintele mor... consoană cu consoană. Gândurile-mi zboară şi plutesc în gol.


Aştept ultimul val din vara asta pierdută printre frunzele deja uscate şi reci ale toamnei indiferente. Te aştept pe tine, ultimul meu gând senin din anotimpul dorinţelor deşarte. Te chem... Vino să-mi zâmbeşti, căci singurătatea mă-nfioară şi simt cum mă sufoc. Fără tine ultimul strop de aer s-a risipit în razele fade ale lunii. Unde eşti?
Sufletu-mi zbiară dorul ars în aşteptare... gâtu-mi e amorţit de atât privit în gol, printre sutele de trecători care mă urmăresc acuzator. Tresar. În umbra deasă a nopţii văd siluete... şi apari, dar nu eşti tu... sunt doar lacrimi şi frig, mult prea mult frig.
Acum e linişte. Doar jocul apei sparge vidul în care m-am scufundat... şi tu nu apari. Am uitat să-ţi creionez chipul în tabloul acesta trist în care mă regăsesc doar pe mine... aşteptând. M-am resemnat, căci altceva nu mi-a mai rămas de făcut. Îmi aprind o ţigară şi tac.
Mi-am plecat privirea... şi-mi doresc să uit că te aştept... dar tu nu apari... căci vara a murit!




8 comentarii:

f spunea...

Asteptam...si nimic...

Fata cu nisipul spunea...

Rabdare suflete... lasa timp timpului... si va fi bine!

Lianaan spunea...

Foarte frumoasa compozitie:) Iar high hopes, cel mai dulce videoclip ever! rabdare, radbdare si linistea care sa asigure ca atunci cand magia va iesi in calea noastra vom stii cum sa o primim. ganduri bune!

Dee spunea...

De ce esti optimista doar in comentarii, Sandgirl? :P [sau doar pt altii]

Andra spunea...

Asteptarea este dureroasa si grea...si in final nu duce la nimic...nu mai astepta, nu merita, nimeni nu merita si vei fuma multe tigari asteptand...nimic nu va mai fi ca la inceput...

Anonim spunea...

It's ok i'am here now,open your eys,open your soul..leave you hanging by a wave toward to unknown..;)

Fata cu nisipul spunea...

@Anonim: Esti doar o umbra... n-am lumina sa vad cine esti.

Dăruind vei dobândi spunea...

Hight hopes... uneori sunt cele mai dureroase...
Ps. cine a plecat din viata ta inseamna ca nu avea loc in ea, va ramane doar cine merita :)