30 noiembrie 2008

Tocanita de idei


Ti se pare atat de stupid sa scrii sau sa rostesti ceea ce simti si sa folosesti cuvinte care, astazi, se pare ca si-au pierdut din valoare si din intensitate. "Te iubesc" sau "Ma iubesti"… asta e cert… dar daca te voi intreba ce semnificatie au aceste doua cuvinte, nu vei stii sa-mi raspunzi si asta pentru ca nu exista o definitie standard. Sentimentele nu se explica... si nu cred ca este necesar sa incerci sa faci acest lucrul ... e inutil. "Ma gandesc la tine… te vreau aproape…dar daca tu nu-ti doresti acelasi lucru cred ca cel mai bine ar fi sa raman undeva in umbra, ca si pana acum". "Vreau sa te stiu fericit. Vreau ca toate visele pe care le-am proiectat in minte alaturi de tine sa se tranforme in realitate... nu are importanta cand...cum si unde" ." Vreau sa zambesti mereu si sa ma crezi cand iti spun ca nu-ti doresc raul in ciuda tuturor furtunilor pe care le-ai adus in sufletul meu". OMG!!!
...Texte, baliverne, cuvinte siropoase...poate chiar exagerate... dar le folosim, nu cand iubim, ci cand cersim...iubirea. Apropo!! Ti am spus vreodata ca te iubesc? Probabil mi-a scapat.

Un comentariu:

Simion Alexandru spunea...

Un te iubesc...se spune greu, uneori chiar inveti sa-l spui, cum am facut si ue prima oara,apoi il simti altfel pt altcineva,mai intens,mai dureros, si mult mult mai frumos,pentru ca e venit de la sine! Si chiar daca il spui, de preferat e sa-l vezi, prin mici fapte,gesturi si ganduri banale!